Vragenlijsten

Hieronder treft u de beschikbare vragenlijsten ter ondersteuning van uw praktijkbeoefening.

Vanaf heden is het mogelijk om de SMI en de YSQ-S3 door cliënten online te laten invullen op https://vragenlijsten.schematherapie.nl. Zij kunnen deze vragenlijsten op een computer invullen of op een mobiele telefoon/tablet.


LET OP!: vanwege de privacywetgeving kunnen antwoorden op de vragenlijsten niet tussentijds worden opgeslagen, dus adviseer je cliënt om een moment uit te kiezen waarop hij/zij de lijst helemaal kan invullen. Wanneer cliënten een vragenlijst invullen op de computer, kunnen zij de resultaten naar zichzelf mailen (en eventueel aan jou doormailen). Hier kun je ook de itemscores per schaal (schema of modus) inzien. De scores worden niet centraal opgeslagen en dienen alleen voor eigen gebruik. Niemand anders heeft hier dus inzage in zonder tussenkomst van de cliënt.


LET OP!: De mobiele versie heeft deze functie (mailen) helaas niet, daar moet de cliënt de resultaten direct printen of er een schermafbeelding van maken.  

De YSQ-2 is onlangs vervangen door de YSQ-S3, klik hier voor meer informatie over de verschillen tussen de YSQ-2 en de YSQ-S3.

Literatuur