Registreer als Schematherapeut / Schematherapeutisch werkende

Registreer als Schematherapeut (ST) of Schematherapeutisch werkende (STW) én wordt opgenomen in het Register Schematherapie / Register Schematherapeutisch werkende.

Heb je alle documenten compleet voor je registratie? Klik HIER om te controleren welke documenten je allemaal paraat moet hebben.

Lees daarnaast voordat je begint dé 6 tips voor een snelle registratie. Wanneer je je aanvraag niet correct indient, levert dit alleen maar vertraging op.

Om te registereren verzoeken wij u het formulier geheel in te vullen en toe te sturen. De vragen onder 'Overig' zijn van belang voor uw vermelding op onze website zodat toekomstige cliënten een juiste keus kunnen maken.
U kunt zich registreren als:

  • schematherapeut (ST);
  • schematherapeutisch werkende (STW);

Na aanmelding moet u uw registatie voltooien via PE-online. In PE-online maakt u de keuze of u geregistreerd wilt worden als:

  • aspirant;
  • junior;
  • senior.

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u per e-mail uw gebruikersnaam en een link om een wachtwoord aan te maken. Met deze gegevens kunt u inloggen op de website. Onder het kopje 'Mijn Gegevens' vindt u de link naar PE-online om uw registratie aan te vragen.

Registreer als ST / STW

Registreer als Belangstellende


Registreer als Belangstellende, blijf op de hoogte en geniet van alle ledenvoordelen (met uitzondering van stemrecht).
U wordt niet opgenomen in het register.

U kunt belangstellende worden als u:

  • voormalig (aspirant) lid bent, maar niet langer staat ingeschreven in ons register;
  • professioneel werkzaam bent of bent geweest in de gezondheidszorg, geïnteresseerd bent in schematherapie, maar niet voldoet aan de eisen voor het lidmaatschap. 

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons binnen drie werkdagen een e-mail om uw wachtwoord aan te maken. Vanaf dat moment kunt u inloggen op de website om, indien van toepassing, uw persoonlijke gegevens aan te passen.

Registeer als Belangstellende