Kortingsactie lidmaatschap voor VEN- en VGCt-leden

Ben je lid van de VEN en/of VGCt en heb je (minimaal) een basiscursus schematherapie gevolgd? Dan kom je in aanmerking voor dit unieke aanbod: de Vereniging voor Schematherapie (VSt) biedt tot 1 januari 2022 het lidmaatschap gratis aan voor alle leden van de VEN en VGCt. Hieronder lees je hoe je lid kunt worden. De VSt heet je van harte welkom! 

Kortingsactie_welkom

 

Meedoen aan de kortingsactie?

Wil je profiteren van de kortingsactie? Het werkt als volgt:

  • Meld je eerst aan in het register van de VSt en geef daarbij aan dat je lid bent van de VEN of VGCt. Lid worden van de VSt kan namelijk alleen als je je registreert als schematherapeut. Registratie kan vaak al met een geaccrediteerde en afgeronde basiscursus schematherapie van 25 uur. Je wordt dan aspirant-lid.

Een compleet overzicht van alle voorwaarden om je te registreren vind je in het overzicht ‘opleidings- en registratietraject’ voor schematherapeuten. Hier worden de registratievoorwaarden per registratieniveau vermeld: aspirant, junior, senior en supervisor.

Meld je nu aan voor gratis lidmaatschap tot 1 januari 2022! 

Voordelen lidmaatschap

Nog meer profijt halen uit het lidmaatschap? Op de website vind je alle voordelen op een rij. De contributietarieven vanaf 1 januari 2022 worden hier ook vermeld (onder voorbehoud van wijzigingen).

Missie VSt

De VSt zet zich in voor de bevordering van schematherapie door gekwalificeerde professionals in Nederland. Dit doet de VSt door:

  • het bijhouden van de bekwaamheid in schematherapie van professionals in het register;
  • de beoordeling van het onderwijs in schematherapie;
  • het organiseren van een tweejaarlijks schematherapiecongres;
  • het positioneren van schematherapie binnen de gezondheidszorg.

De VSt, VEN en VGCt werken sinds een aantal jaar nauw samen in de Koepel voor Effectieve Psychologische behandelingen (KEP). Binnen deze alliantie werken de drie verenigingen samen om ervoor te zorgen dat meer patiënten een evidence based behandeling krijgen door een goed opgeleide therapeut. De VSt wil therapeuten graag ondersteunen in hun streven om zich in meer dan één evidence based behandelvorm te willen bekwamen. Deze kortingsactie is hierin een eerste stap.

Vragen?

Voor vragen over deze actie, registratie en/of het lidmaatschap van de VSt, kun je contact opnemen met: info@schematherapie.nl