Redacteuren nieuwsbrief, LinkedIn en/of Instagram gezocht!

De commissie Voorlichting en Communicatie zoekt versterking om stukken te schrijven voor de nieuwsbrief, LinkedIn en Instagram. De commissie bestaat op dit moment uit een voorzitter (Dick Nijenkamp) en vier leden (Pauline Luiten, Mariëlle Hoekstra, Simone van Es en Judith Bos) en werkt nauw samen met het bestuur en de Commissie Wetenschap & Kwaliteit. Ons doel is mensen te enthousiasmeren en informeren over schematherapie en om leden met elkaar in verbinding te brengen. Voor vakinhoudelijke voorlichting en communicatie werkt de commissie samen met de commissie Kwaliteit en Wetenschap. We vergaderen (deels online) ongeveer eens per 2-3 maanden.

We zijn op zoek naar nieuwe commissieleden die dit samen met ons willen vormgeven door berichten te schrijven voor onze nieuwsbrief, LinkedIn en het Instagramaccount van de VSt dat binnenkort live zal gaan.

Herken jij je in het volgende profiel?

  • Je bent enthousiast over Schematherapie als therapeut of ervaringsdeskundige.
  • Je hebt affiniteit met voorlichting en communicatie.
  • Je hebt gevoel voor taal.
  • Als therapeut het liefst een registratie op senior-niveau bij de vereniging.
  • En eventueel enige redactionele ervaring. 

Tijdsbesteding: ongeveer 1-4 uur per maand.

Vergoeding: onkostenvergoeding en gratis deelname aan het tweejaarlijks congres van de VSt.

De commissie Voorlichting en Communicatie wordt benoemd door het bestuur.

Belangstelling?Als je belangstelling hebt voor deze commissie, mail dan je motivatie, (korte) CV en relevante kwalificaties naar info@schematherapie.nl.

We hopen je binnenkort te ontmoeten!