Nieuwsarchief

VOL! inschrijven voor supervisorencursus 2016 kan niet meer. Lees verder voor vervolg

Per 1 mei 2016 is het voor aanstaande supervisoren van het Register Schematherapie verplicht een tweedaagse supervisorencursus Schematherapie te volgen. Omdat dit nieuw is in het registratie reglement, worden er tot op heden nog geen supervisorencursussen Schematherapie aangeboden.

Om te kunnen voldoen aan de vraag van senior geregistreerden die voornemens zijn supervisor te worden, is het belangrijk dat reeds geregistreerde en ervaren supervisoren (bij voorkeur docenten schematherapie) getraind worden in het geven van deze cursus. Het bestuur van het Register Schematherapie vindt het belangrijk dat supervisoren schematherapie goed opgeleid zijn en volgens hoge kwalitatieve standaarden de supervisie kunnen vormgeven. Daarom is er een vast format ontwikkeld waaraan de nieuwe supervisorencursus moet voldoen.

In december 2016 wordt de eerste “train de trainer” cursus gegeven. Vanwege enorme belangstelling is deze cursus helaas al vol. Degenen die te laat waren, worden op de wachtlijst geplaatst en ontvangen hierover bericht. Er wordt in maart 2017 namelijk een tweede supervisorencursus georganiseerd. Zie de bijlage voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden.

Supervisorencursus maart 2017