Nieuwsarchief

LET OP: REGLEMENTEN SCHEMATHERAPIE VERANDEREN!!

Per 1 mei 2016 verandert het reglement voor inschrijving in het Register Schematherapie. Er worden dan een aantal verscherpingen doorgevoerd. HIERDOOR IS HET AAN TE RADEN ZO SNEL MOGELIJK DE JUNIOR-REGISTRATIE AAN TE VRAGEN!

Dit zijn de belangrijkste WIJZIGINGEN:

– De basiscursus is maximaal 7 jaar geldig

– Het aantal supervisie-sessies om van aspirant naar junior en vervolgens van junior naar senior te gaan neemt toe

– Om je in te schrijven als supervisor dien je 2 ervaringsjaren als senior te hebben en een schematherapie-supervisoren cursus gevolgd te hebben.

Per 1 mei 2015 zijn ook een aantal zaken veranderd, die een versoepeling inhielden.

Klik hier om de nieuwe reglementen te lezen:

Belangrijkste wijzigingen Reglementen mei 2015: Hierin vind je samengevat wat de belangrijkste wijzigingen zijn ten opzichte van de oude reglementen, een soort “fact sheet”.

Mei 2015 Registratiereglement Register Schematherapie: Dit reglement geldt van 1 mei 2015 tot 30 april 2016 en kent een aantal versoepelingen ten opzichte van het oude reglement.

Mei 2016 Registratiereglement Register Schematherapie: Dit reglement geldt vanaf 1 mei 2016. Onder deze link is de tekst van het hele reglement te vinden.

Naast veranderingen in de regels voor registratie zijn er ook een aantal veranderingen doorgevoerd op het vlak van cursus-accreditatie. Deze zijn ook samengevat in de ‘fact sheet’ met de belangrijkste wijzigingen per mei 2015. Het volledige Accreditatiereglement Cursussen Register Schematherapie vind je hier:

Accreditatiereglement Cursussen Register Schematherapie 1 mei 2015

Bekijk de wijzigingen en nieuwe reglementen goed! Mocht je vragen hebben of onduidelijkheden in hoeverre dit gevolgen kan hebben voor jouw registratie laat ons dit dan weten door te mailen naar info@schematherapie.nl onder vermelding van ‘Nieuwe Reglement”. We nemen alle vragen en opmerkingen serieus mee en zullen ons best doen met een passende reactie te komen.