Nieuws

Vanaf 25 maart: reeks van 10 masterclasses/webinars over online behandelen!

Vanaf 25 maart begint een reeks masterclasses/webinars over online behandelen voor specifieke doelgroepen en behandelvormen.

De coronacrisis houdt ons voorlopig in de greep. Dit betekent dat we ook langer gebruik moeten maken van e-applicaties in het contact met onze cliënten. Gelukkig worden er in ons land allerhande initiatieven ontwikkeld om behandelaren hierin te ondersteunen. Vorige week verstuurden we al een mail met de aankondiging dat er een webinar online behandelen was. Meer dan 6000 mensen in Nederland en België hebben deze webinar gevolgd. Omdat er veel vragen waren en verzoeken om tips voor specifieke cliëntgroepen en behandelvormen, heeft men dag en nacht gewerkt om de komende drie weken in de avond een reeks masterclasses aan te bieden.

Er zijn 10 masterclasses/webinars ontwikkeld over uiteenlopende onderwerpen, zoals:

  • online traumabehandeling;
  • online schematherapie (door Odette Brand, Remco van der Wijngaart en Bram van der Boom);
  • online groepsbehandeling;
  • online behandeling in de verslavingszorg;
  • online zorg voor Kind & Jeugd.

De eerste masterclass begint morgen, 25 maart!
Inschrijven is mogelijk via de site:  eHealth Specialists

De reeks kost 99,95 euro. Je kunt dan alle 10 masterclasses bijwonen. Er worden geen commerciële doelen gediend; men wil slechts kostendekkend zijn. Het geld dat eventueel overblijft, wordt gedoneerd aan wetenschappelijk onderzoek naar het ontwikkelen van een vaccin voor het coronavirus.