Nieuws

Update over de Grandfathering ISST

Aanmelden voor de Grandfathering ISST is nog mogelijk tot zondag 1 december 2019.
Ben je geregistreerd Senior Schematherapeut of Supervisor van de Vereniging voor Schematherapie (VSt)? Vul dan vóór zondag 1 december het aanmeldformulier in als je gebruik wilt maken van de zogenaamde Grandfathering-regeling. Lees eerst de tekst van deze regeling zodat je weet of je mee kunt doen. Als je voldoet aan de voorwaarden, stuur je het ingevulde aanmeldformulier naar: info@schematherapie.nl.

Supervisoren
Voor supervisoren van de VSt die zich nog moeten inschrijven voor het ISST supervisoren webinar (ook als je al een plaats hebt gereserveerd via mail): stuur zo snel mogelijk een mail met het Webinar Registration formulier als bijlage naar Jeff Conway (jconwayny@gmail.com) om je in te schrijven, met in de titel van de mail: “ISST-VSt Grandparenting Committee”.

Er is in het kader van de Grandfathering nog één mogelijkheid het webinar te volgen, namelijk op 7 januari 2020, 08:30 AM NYC time.

Vertraging afhandeling ISST
Het verwerken van alle inschrijvingen van de laatste twee maanden heeft vanuit de ISST helaas vertraging opgelopen. Binnen twee weken zal iedereen die zich heeft aangemeld een e-mail van de VSt ontvangen over hoe je je inschrijving administratief kunt afronden via de ISST-website. Vervolgens krijg je vanuit de ISST een vervolgbericht over de betaling en ontvang je daarna de certificering.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@schematherapie.nl.