Nieuws

Overstap naar ander ondersteunend bureau per 1 april 2020: wat betekent dit voor leden?

ZonderZorg verzorgde jarenlang de administratieve ondersteuning van de VSt. Dit hield in dat ZonderZorg de ledenadministratie en de financiële administratie deed en het contact met leden onderhield. Vanaf 1 april 2020 stapt de VSt over naar een ander ondersteunend bureau, geheten A Solution, dat gevestigd is in Utrecht. A Solution ondersteunt en adviseert verenigingen op het gebied van secretariaat, projectmanagement (zoals de organisatie van congressen), marketing en communicatie. Met de overstap naar dit nieuwe bureau hoopt de VSt haar leden beter van dienst te kunnen zijn. 

Contributiefacturen in april 2020 

Door deze wijziging zullen de contributiefacturen voor het jaar 2020 pas in april verstuurd worden; dit is later in het jaar dan gebruikelijk. Houd daar dus rekening mee! Verder streven we ernaar dat onze leden zo weinig mogelijk merken van deze verandering: het e-mailadres, info@schematherapie.nl, blijft hetzelfde en ook het registratie- en accredreditatieproces blijven ongewijzigd. Wel zal er een nieuw aanspreekpunt zijn voor leden die mailen naar de VSt, mevrouw Jori Post. Mogelijk dat de VSt in de toekomst ook telefonisch bereikbaar is. In de volgende nieuwsbrief zullen Jori Post en A Solutions zich verder voorstellen.  

Alvast kennis maken? 

Wil je alvast kennis maken met A Solution? Op hun website vind je informatie over het bureau, het team, de klanten en diensten die ze leveren. Ook kun je daar zien welke andere organisaties gebruik maken van hun diensten.  

Door: Cécile Salden, bestuursondersteuner VSt