Nieuws

Grandfathering-regeling ISST erg succesvol!

We zijn erg blij om te kunnen melden dat 275 (!) VSt-schematherapeuten zich met de grandfathering-regeling hebben geregistreerd bij de ISST. Hiermee is het aantal Nederlandse leden van de ISST vervijfvoudigd! Binnenkort zullen 167 senior schematherapeuten een registratie krijgen als “ISST advanced level” en 108 supervisoren zullen een “ISST trainer-supervisor”-registratie krijgen. Door deze uitbreiding van het Nederlandse ledenaantal wordt de betrokkenheid van Nederlandse schematherapeuten bij internationale ontwikkelingen vergroot.

ISST-leden hebben toegang tot het besloten deel van de ISST website, waar nieuwsbrieven en video’s te vinden zijn. Interessant is ook de mogelijkheid tot deelname aan een internationale mailgroep waar het mogelijk is om rechtstreeks vragen te stellen en waar leden informatie kunnen delen met schematherapeuten over de gehele wereld. Tevens is het mogelijk om als lid een stem uit te brengen wanneer er een nieuw bestuur voor de ISST gekozen moet worden.

Mocht je geen gebruik hebben gemaakt van de grandfathering-regeling, dan kun je natuurlijk altijd nog via de reguliere route geregistreerd lid worden van de ISST, zie hiervoor www.schematherapysociety.org.

Door: Hélène Bögels