Nieuws

Belangrijke mededeling: ALV en workshop verplaatst naar vrijdag 18 september 2020

In verband met de aangekondigde maatregelen omtrent het coronavirus heeft het bestuur van de Vereniging voor Schematherapie (VSt) besloten de ALV en workshop die gepland stonden op vrijdag 20 maart te verplaatsen naar vrijdag 18 september 2020. Dit om de gezondheid van onze leden en indirect van onze cliënten te beschermen.

De ALV en workshop zal op 18 september ook weer plaatsvinden in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Wij hebben hierover met de Jaarbeurs overlegd. De locatie is op deze datum ook weer beschikbaar voor de VSt.

Wat betekent dit besluit voor deelnemers aan workshop en/of ALV?

  • Heb je je al aangemeld voor de workshop en/of ALV en heb je ook al betaald? Dan word je aanmelding (inclusief betaling) automatisch omgezet naar de nieuwe datum, vrijdag 18 september;
  • De voorstellen die op de ALV van 20 maart besproken zouden worden, worden op 18 september weer aan de ALV voorgelegd;
  • Over de ALV en workshop op vrijdag 18 september zullen de leden voor de zomer worden geïnformeerd.

ALV en workshop op vrijdag 18 september 2020, Jaarbeurs Utrecht
Noteer de datum vrijdag 18 september dus alvast in je agenda! Hoogstwaarschijnlijk kan David Bernstein de workshop ‘Building Strengths in Schematherapy’ dan ook weer geven. We weten dit binnen enkele weken zeker. We zullen je hierover op de hoogte houden via onze nieuwsbrieven, de nieuwsberichten op de website en via LinkedIn.

Het bestuur bedankt je hartelijk voor je begrip.