Nieuws

Actief voor schematherapie: nieuwe commissies

In de bestuursvergadering van eind maart zijn drie nieuwe commissies geïnstalleerd: de commissie Voorlichting en Communicatie, de Opleidingscommissie en de commissie Kwaliteit en Wetenschap. In de commissie Voorlichting en Communicatie is nog plaats  voor enkele enthousiaste leden. 

De commissie Voorlichting en Communicatie is onder andere verantwoordelijke voor de website en de Nieuwsbrieven.  Voorzitter is Audrey de Jong, andere deelnemers zijn Heleen Grandia (lid) en Hellen Hornsveld (vanuit het bestuur). De commissie zal zich de komende tijd vooral richten op de restyling en actualisering van de website. Mocht je belangstelling hebben om hier een bijdrage aan te leveren, neem dan contact op met onze secretaris, Hellen Hornsveld via info@schematherapie.nl  .

De opleidingscommissie adviseert het bestuur over alle opleidingszaken. Leden van deze commissie zijn Minou van den Ouwehand (voorzitter), Margreet van der Horst, Marieke van Meeteren en Maria Rocher.

De commissie Kwaliteit & Wetenschap is onder andere verantwoordelijk voor het tweejaarlijks congres en andere activiteiten op het gebied van kwaliteit en wetenschap. Leden van deze commissie zijn Odette Brand (voorzitter) en Eva Horn.

Klik hier voor het organogram van de vereniging met alle commissies en hun leden.