Nieuws

A Solution stelt zich voor

Sinds 1 april mogen wij, A Solution, het secretariaat voeren van de VSt. Maar wie is A Solution eigenlijk?

A Solution staat voor het (nog) professioneler maken van verenigingen en stichtingen door hen te ondersteunen op het gebied van bestuursondersteuning, beleidsuitvoering, secretariaatsvoering, financiële administratie, projectmanagement en organisatie van kleine en grote evenementen. Ons team snapt de problematiek van besturen en gaat geen enkele manier van meedenken en -werken uit de weg. Met meer dan zeventien jaar ervaring hebben we genoeg specialistische kennis in huis om precies te achterhalen wat een vereniging of stichting nodig heeft om te floreren. We willen ervoor zorgen dat besturen van een vereniging of stichting zich vooral kunnen bezighouden met hetgeen waar hun passie ligt. Wij zorgen voor de rest van de taken. Hierdoor kan het bestuur zich focussen op hetgeen waar iedereen goed in is en kan het A Solution-team dat ook!

A Solution is een familiebedrijf en heeft een klein, dedicated team. Wij zijn bewust een klein bedrijf omdat persoonlijke benadering en servicegerichtheid voor ons heel belangrijk zijn. Wij zijn van mening dat dat niet mogelijk is, als het bedrijf te groot wordt. Ik, Anita Buiteman, ben de oprichter van het bedrijf. Samen met Paul, mijn partner, voeren wij ”de directie”. Ja, dit zet ik bewust tussen quotes omdat wij ons gelijk voelen aan onze medewerkers en er zeker niet boven staan. Daarnaast hebben wij een vijftal medewerkers, die allen verantwoordelijk zijn voor hun eigen klanten. Aan één van die medewerkers zal ik de komende periode ook de VSt overdragen.

Over het algemeen ben ik verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering van de diverse besturen en houd ik mij minder bezig met de dagelijkse uitvoering. Behálve bij nieuwe klanten. Daarvan wil ik de eerste periode altijd zelf de uitvoering doen, om de klant mij eerst helemaal eigen te maken. Als die eerste periode voorbij is, kan ik ook goed bepalen welke medewerker het best bij de betreffende klant past om zo een goede match te krijgen. Wij zijn per slot van rekening het secretariële visitekaartje naar buiten, wij werken vanuit het ‘hart van de klant’.

Zoals gezegd ga ik de komende periode één van onze medewerkers toewijzen aan de VSt en haar wegwijs maken in alle ins en outs. Wellicht dat zij zich in de volgende nieuwsbrief even kort kan voorstellen.

 

Door: Anita Buiteman, oprichter A Solution